Yhteiskuntasimulaattorin superviikko!

Yhteiskuntasimulaattori on tämän viikon tavattavissa kolmessa eri tapahtumassa ympäri maata.

Viikon aloittaa Yhteiskuntasimulaattorin esiintyminen Jyväskylässä maanantaina  30.10. maakunnallisessa Nuorisofoorumissa. Tapahtuma on suunnattu kutsun saaneille Keski-Suomen alueen nuorille, nuorisotyöntekijöille ja opettajille. Osana ohjelmaa osallistujat pääsevät pelaamaan myös Yhteiskuntasimulaattori-peliä keskustelun innoittamiseksi.

Keskiviikkona Yhteiskuntasimulaattori on mukana  vuosittain järjestettävässä  valtakunnallinen oppimisen suurtapahtumassa Oppimisen Fiestassa Finlandia-talossa 1.-2.11.2016. Tapahtuma on kaikille avoin ja se on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Järjestäjinä toimii Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Tänä vuonna Fiestan teemoina on toimintaympäristön muutokset ja hyvä oppiminen. Yhteiskuntasimulaattoria pääsee moikkaamaan demoalueen kokeilupisteellä koko keskiviikon ajan.

Perjantaina 3.11. superviikon päättää Yhteiskuntasimulaattorin esiintyminen Kauniaisten musiikkijuhlilla. Tämän vuoden juhlilla on perinteisen kamarimusiikkiohjelman lisäksi tiedettä ja filosofiaa yhteistyössä Tieteellisten seurain valtuuskunnan kanssa. Perjantaina Yhteiskuntasimulaattoria pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa myös ruotsiksi vedettynä. Tapahtuma on avoin kaikille!

Tule mukaan pelaamaan kanssamme!